Суспільство

Бригада тероборони з Чернігівщини отримала Бойовий Прапор від Залужного (Фото)

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний уперше вручав Бойові Прапори бригадам територіальної оборони. Серед перших, хто їх отримав – чотири бригади територіальної оборони Київської області, Сумської, Чернігівської та міста Київ.

«Це не лише вручення символу військової доблесті та слави, це і вручення майбутньої історії кожної військової частини. Саме з цим прапором ви будете приймати на службу та проводжати своїх побратимів і проводжати їх до небесного полку, також із цим прапором. Оберігайте його, як рідну матір, оберігайте його, як рідну Батьківщину, і ми маємо обов’язково перемогти», – зазначив Валерій Залужний.

Про це повідомляє Регіональне управління Сил ТрО «Північ» Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині провели в останню путь трьох українських захисників

У врученні Бойового Прапора також взяли участь командувач Сил Територіальної оборони генерал-майор Ігор Танцюра та начальник штабу – заступник командувача Сил Територіальної оборони бригадний генерал Сергій Собко.

Прапори освятив військовий капелан Православної Церкви України протоієрей Сергій Дмитрієв. Вручення Бойових Прапорів бригадам Територіальної оборони Збройних Сил України відбулося вперше в історії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button