Суспільство

Бригадні тактичні навчання з бойовою стрільбою відбулись на Чернігівщині (Фото)

На загальновійськовому полігоні оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних сил України відбулись тактичні навчання з бойовою стрільбою 11-ї окремої мотопіхотної бригади.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі оперативного командування «Північ».

У ході проведення навчання підрозділи бригади успішно відпрацювали низку тактичних завдань, зокрема відбиття атаки противника, ведення наступу, форсування водної перешкоди, захоплення вигідного рубежу та знищення незаконних збройних формувань.

Навчання бригади відбулись із залученням інших підрозділів і військових формувань. Так, на різних етапах навчання були залучені Прикордонні війська, Національна гвардія, підрозділи Повітряних сил Збройних сил України, армійська авіація, придані підрозділи артилерії та оперативного забезпечення, які діяли в інтересах бригади.

Слід зазначити, що оперативний резерв першої черги, який був залучений до навчань, показав високі результати своєї підготовленості.

Генерального штабу Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко особисто оцінював перебіг проведення навчань. Він відзначив високий рівень підготовки бригади та наголосив, що це не останні навчання такого рівня, які відбудуться цього року.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button