Суспільство

Через борг з аліментів мешканець Чернігівщини не зміг влаштуватися охоронцем

Фахівці юстиції через небажання піклуватися про власну родину та належним чином виконувати рішення суду внесли мешканця Бобровицького району до Єдиного реєстру боржників, обмежили у деяких правах, а також арештували його майно та банківські рахунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалився: патрульні у Чернігові затримали чоловіка, який не платив аліменти

Так, чоловік через подібні примусові заходи, спричинені накопиченням боргу з аліментів у розмірі понад 47 тисяч гривень, не зміг отримати бажану роботу. Втративши право на користування зброєю, містянин опинився у край невигідному становищі, оскільки тепер він не міг працевлаштуватися охоронцем.

«Громадянин не відмовився від мрії отримати бажану посаду, тому й погасив у повному обсязі борг, а також сплатив 14 тисяч гривень штрафу та майже 5 тисяч гривень виконавчого збору, що передбачено чинним законодавством. Подібні труднощі та зайві витрати навчили батька вчасно піклуватися про свого сина, який завдяки державним виконавцям зміг захистити особисті економічні права», – розповіла Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла Полтавська, Сумська та Чернігівська області.

Сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного

міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button