Суспільство

Чернігів можуть освітити «вічними» ліхтарями

Чернігів повинен закупити світлодіодні ліхтарі вуличного освітлення у місцевих виробників, або дороговартісні марки «Philips». Про це йшла мова сьогодні, 14 серпня, на ранковій нараді у міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко жорстко розкритикував «Зеленбуд»

«З Черкасами ми вже навчилися. 60 % перегріву за 1,5 року. Ми повинні купити або у місцевих виробників, або за будь-яку ціну оригінальні «Philips». Вони відносно вічні. Бо вже купили дешевих. «ProZorro» не діє. Це інструмент для європейців. Нам ще 20 років треба для цього», — заявив міський голова Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Можно подумать что у местных будет лучше, покупать нужно только Philips или Maxus, но главное по адекватной цене.

    1. Местные ето Атилос, вроде нормально делают

  2. Прозорро не діє лише тоді, коли всі в з говорі і цілеспрямовано брешуть

  3. Думаю, — холостой выстрел… Но, тем не менее… Первые светодиодные фонари поставили на своей промплощадке более 10 лет назад. Сейчас, — более 300 штук. Опыт применения и китайских и отечественного производителя. Очень много ньюансов, о которых «специалисты», типа… А…, не знают. Начиная с того, чьи светодиоды, комплектующие блоков, ну, и т.д. Есть отечетсвенной СБОРКИ (светодиоды у нас, в Украине, не делают) и очень хорошего качества. У нас смонтированы более 10 лет назад… Только, мой опыт никому не нужен, так как, нужен, в первую очередь ОТКАТ, а там, хоть ГОРИ синим пламенем… Но, это, уже особенности нашего менталитета…

Back to top button