Суспільство

Чернігів новорічно-різдвяну програму розпочне з 19 грудня

«Казкове містечко», урочисте запалення вогнів головної ялинки міста, льодова ковзанка, дитяча анімація, фестиваль вуличної їжі, містечко майстрів  – ці та інші атрибути Нового року вже готуються в Чернігові.

Про це йшла мова сьогодні у ході засідання організаційного комітету з питань підготовки і проведення Новорічних та Різдвяних свят під керівництвом заступника міського голови Ольги Хоніч.

Цього року святкові заходи проходитимуть з 19 грудня по 14 січня у сквері імені Богдана Хмельницького та на Красній площі, де облаштовується «Казкове містечко».

Урочисте відкриття «Казкового містечка» відбудеться 19 грудня у День святого Миколая у сквері імені Богдана Хмельницького о 17.00.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

У ніч з 31 грудня на 1 січня біля головної ялинки для чернігівців та гостей міста пропонується Новорічна ніч «Святкуємо together!» за участю відомих естрадних гуртів та місцевих творчих колективів і виконавців.

6, 7, 8 січня– пройдуть фестивалі вертепів, 12-13 січня відбудеться зимовий фольклорний фестиваль «Коза».

Цього року на Красній площі будуть розташовані фото зони – дерев’яні декоративні будинки із святковою ілюмінацією та новорічними  ялинками. Крім того, традиційно працюватиме фуд-зона за участю місцевих рестораторів.

Казкове містечко працюватиме кожного дня, а у вихідні дні проходитимуть вечірні святкові програми.

Від головної ялинки кожні вихідні проводитимуться безкоштовні екскурсії містом для усіх бажаючих.

koza

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button