Суспільство

Чернігівець у парку загубив 4-річного сина

Учора, близько 16-ї години, до поліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що на проспекті Миру, в центральній частині міста, тротуаром іде хлопчик близько 5-ти років. Дитина сама, нікого з дорослих поблизу немає. Заявниця хвилювалася, що хлопчик міг загубитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні повернули додому двох громадян, яких розшукували рідні

За лічені хвилини на місце прибув один із екіпажів патрульної поліції. Інформація підтвердилася — хлопчик дійсно був без дорослих. Поки інспектори спілкувалися із жінкою, яка повідомила про дитину, яка сама ходила вулицею, до поліції звернулася чернігівка, яка повідомила про зникнення свого 4-річного сина.

Поки жінка була на роботі, за дитиною мав наглядати чоловік. Кілька хвилин тому він зателефонував їй і сказав, що гуляв з сином у парку і той кудись подівся. За описом, який мати надала поліцейським, знайдена раніше дитина була дуже схожою на її сина.

Прибувши на місце, мати одразу впізнала сина. За деякий час з’явився й батько. Чоловік плутався в поясненнях, він так і не зміг пояснити, за яких обставин дитина загубилася.

248399764_2675552146082452_7462955028338689798_n

Під час спілкування з чоловіком патрульні помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти медогляд у встановленому законом порядку. Результат виявився позитивним — 1,36 проміле.

Охоронці порядку склали на батька адмінпротокол за ст. 184 (Невиконання обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button