Суспільство

Чернігівщина проводжає в останню путь загиблих в авіакатастрофі на Харківщині

На Чернігівщині прощаються зі своїми земляками, які загинули в авіакатастрофі на Харківщині.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня, заходячи на посадку, в аеропорту міста Чугуєва розбився літак АН-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент нагородив посмертно загиблих в авіатрощі на Харківщині чернігівців

На місці трагедії загинули 25 осіб, курсант Віталій Вільховий помер у лікарні від отриманих ран. Ще один курсант – В’ячеслав Золочевський – вижив і був госпіталізований.

Серед загиблих – наші земляки: випускник Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Микола Микитченко, а також випускник Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Дмитро Донець.

Крім того, з навчально-тренувального польоту не повернувся ще один наш земляк – старший лейтенант Олег Козаченко з Городнянщини. У списку тих, хто мав би сідати на борт, був ще курсант Олександр Харченко, родом з Андріївки на Ічнянщині. Однак через щасливий збіг обставин у літак він так і не потрапив, вижив.

Сьогодні траурна церемонія та прощання зі старшим лейтенантом Олегом Козаченком проходить у Городні.

Курсанта Дмитра Донця в останню путь проводжають у Чернігові. Поховають Дмитра Донця за волею батьків у с. Городище Менського району.

Прощання з курсантом Миколою Микитченком відбувається в с. Журавка Варвинського району.

Учора жалобна церемонія за загиблими відбулася на майдані Свободи в Харкові за участі Президента України Володимира Зеленського та його дружини Олени.

За інформацією з сайту Чернігівської обласної ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button