Суспільство

На Чернігівщині поліцейський здійснив мрію хлопчика

На Чернігівщині поліцейський офіцер громади Ярослав Шевченко подарував мобільний телефон 9-річному Назару з міста Батурина Ніжинського району.

Під час профілактичного відпрацювання разом з представниками соціальної служби поліцейський офіцер громади відвідав місцеву багатодітну родину, яка опинилася у складних життєвих обставинах. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Під час спілкування я дізнався, що старший хлопчик Назар найбільше мріє про власний мобільний телефон. У всіх його однокласників вже є сучасні гаджети, однак через скрутне матеріальне становище батьки поки що не можуть дозволити собі таку покупку для сина. Тож я вирішив зробити добру справу і здійснити заповітну мрію дитини: подарувати Назару смартфон, – говорить поліцейський офіцер Батуринської громади Ярослав Шевченко.

Хлопчик дуже зрадів сюрпризу від поліцейського та щиро дякував йому за подарунок. Крім того, Назар мав змогу посидіти за кермом службової автівки та уявити себе справжнім поліцейським.

Поліцейський Ярослав Шевченко побажав хлопчику, аби завжди виконувалися його найсвітліші надії та бажання і щоб в житті зустрічалося якнайбільше добрих людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button