Суспільство

Чернігівська ОДА проводить конкурс на пасажирські перевезення

У четвер, 11 червня відбулося засідання Конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на внутрішньообласних маршрутах, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний. До складу комітету входять керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, контролюючих органів та представники громадських організацій.

На засіданні було призначено заступника голови Конкурсного комітету. Ним став Володимир Кривенко, директор Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відновилися приміські, міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

Як зазначалося, обласною державною адміністрацією було виставлено 37 об’єктів конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. На засіданні розглянули 30 конкурсних пропозицій від перевізників-претендентів.

Проводиться перевірка поданих перевізниками документів на відповідність обов’язковим і додатковим умовам конкурсу, після чого відбудеться чергове засідання Конкурсного комітету. Про дату та час його проведення учасники та громадськість будуть повідомлені додатково.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button