Суспільство

Чернігівська поліція працюватиме по-новому (Фото)

У вересні чернігівська поліція почала працювати в новому режимі.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Про нововведення в роботі поліцейських та їхні досягнення розповів начальник Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Сергій Кагітін.

За його словами, тепер правоохоронці використовуватимуть принцип точкових відпрацювань, концентруючи сили та засоби в якомусь одному, конкретному, місці. Тому щодня в полі зору чернігівських поліцейських опинятиметься новий мікрорайон обласного центру.

Нагадаємо, з 2 по 3 вересня поліцейські вже відпрацьовували найбільший в обласному центрі мікрорайон міста – район вулиці Рокосовського.

Наступними хвилями відпрацювання стали поліцейські заходи в мікрорайонах Шерстянка, район «Круга» – ТЕЦ; Нова Подусівка – Масани; район Ремзаводу — ЗАЗ.

– Основна мета – відпрацювання пішими нарядами прибудинкової території в спальних районах і віддалених районів міста, місць відпочинку громадян та забезпечення правопорядку в зелених зонах, – наголосив Кагітін.

За словами очільника, на час відпрацювання на службу заступає більше сотні поліцейських, зокрема екіпажі патрульної поліції, наряди Нацгвардії та спецроти «Чернігів».

Ще статті по темі

Back to top button