Суспільство

Чернігівські зв’язківці готові до виконання завдань за призначенням (Фото)

В Чернігові військові 5-го окремого полку зв’язку Оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України в складі штатних підрозділів провели тактико-спеціальні заняття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові науковці з Чернігова отримали нагороди

– Мета таких занять — це оцінка злагоджених дій особового складу по розгортанню всіх елементів вузла зв’язку та відпрацювання різних нормативів у звичайних умовах та умовах наближених до бойових, – розповів командир батальйону зв’язку 5-го окремого полку зв’язку Ігор Олехнович.

За задумом занять, після розпоряджень вищого керівництва колона техніки висувається у визначений район, де проводиться рекогносцирування, розгортання техніки й апаратури зв’язку. В подальшому за встановленими  вимогами налагоджується зв’язок і триває робота на засобах зв’язку.  Наприкінці заняття проводиться  згортання техніки і повернення в пункт постійної дислокації.

Оцінювання розпочинається з початком маршу. Нормативи, що підлягають оцінюванню, різні, в залежності від посадових обов’язків військовослужбовців. При цьому враховується як якість виконання, так і час виконання кожного нормативу.

Такі заняття проводяться щомісячно із залученням максимальної чисельності особового складу підрозділів зв’язку.

          Відділення спеціальних кореспондентів

Інформагентства Міноборони (м. Чернігів)

Ще статті по темі

Back to top button