Суспільство

Чернігівських медиків влада змушує передплачувати міську газету

До редакції ЧЕline звернулися медичні працівники п’ятьох чернігівських міських лікарень (медики попросили не називати їх для власної безпеки).

Медики повідомили, що Чернігівське міське управління охорони здоров’я змушує їх передплачувати міську газету.

Нас змушують примусово, а ми не хочемо, бо отримуємо не таку вже велику зарплату, щоб виручати друковане видання, яке нам взагалі не цікаве, – повідомили медичні працівники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний плювок: у Чернігові роздають брехливі газети

По пояснення ми звернулися до керівника медичного відомства.

Я вперше про таке чую, це чутки. Ми нікого не змушуємо передплачувати газети. Не хочуть, то нехай не передплачують, – повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Владислав Кухар.

На чиєму боці правда – важко сказати, однак тепер чернігівські медики можуть спати спокійно. Їхній керівник спростував чутки, а отже, передплачувати міську газету не треба.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Щось у вас пам’ять коротка, забули, як «добровольно — принудительно» усі педагогічні колективи міста виписували «Чернігівські відомості»?
    Я про те, що влада змінюється, а методи залишаються непорушними.

  2. В Черниговском районе до сих пор заставляют по школам выписывать небезизвестную районную газету, которую давно пора в рулонах выпускать.

  3. Чернігівське міське управління охорони здоров’я в конец ошалели. Кому-то из управления мало денег на очередную машину или квартиру

  4. Прошу Гостя не распространять неправдивую информацию касательно Черниговской районной газеты, которая давно реформирована, то есть НИКТО не имеет права никого заставлять ее выписывать. Газета постоянно печатает информацию о событиях, которые проходят в школах, в отличие от других изданий. Газета «НК» сейчас — лучшее издание области. Если у вас, не уважаемый Гость, другое мнение, то это только ваше личное дело. Или вы читали нашу газету последний раз шесть лет назад. Дисскусия закрыта. Не считаю нужным больше писать, поскольку все сказано.
    Главный редактор Наталия Бушай.

  5. Дійсно невідомо на чиєму боці тут правда, бо високопоставлені керівники офіційно можуть все спростовувати, а негласно будуть продовжувати ставити свої вимоги, і забезпечувати їх виконання важелями нарахування з/п та дисциплінарних стягнень (бо при бажанні доколупатися можна до кого завгодно).

  6. Незважаючи на чутки,передплата триває.

Back to top button