Суспільство

Чернігівських поліцейських залучать до охорони порядку в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів

Як відомо, 26 травня в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА 2017-2018 рр. – 63-го сезону найпрестижнішого клубного футбольного турніру під егідою УЄФА. Цей матч стане першим в історії фіналом Ліги чемпіонів УЄФА на території України. У поєдинку на полі зійдуться клуби «Реал Мадрид» і «Ліверпуль».

Очікується, що на футбольне свято прибуде близько 50 тисяч вболівальників.

Звісно, в цей час поліція нестиме посилене чергування. ЧЕline вдалося дізнатися, що до заходів з охорони громадського порядку залучать і правоохоронців із Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На травневі свята правопорядок на Чернігівщині забезпечуватимуть сотні поліцейських

Про це розповів Сергій Бриль, речник ГУНП у Чернігівській області. Ось тільки, скільки саме стражів правопорядку відправлять до столиці, він не сказав, мовляв, секретна інформація.

«Наші поліцейські обов’язково поїдуть, буде керівник групи, заступник і відповідні підрозділи. До того ж, вони пройдуть інструктаж про ввічливе ставлення до громадян. А перед цим було тренування щодо реагування поліції під час  масових порушень громадського спокою», – зауважив він.

Примітно, що свої загони для забезпечення громадського спокою під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відправлять також інші регіони України.

Ще статті по темі

Back to top button