Суспільство

Чернігівський патрульний надав першу допомогу жінці, яку збив мікроавтобус

Вчора патрульний поліцейський Олександр Собакінських у свій вихідний ішов вулицею в особистих справах. Біля одного з багатоповерхових будинків повільно заднім ходом їхав мікроавтобус Volkswagen Transporter. Практично останньої миті поліцейський звернув увагу, що на шляху автомобіля повільно, ледь ступаючи, іде літня жінка. Старенька не чула, як наближається авто, а водій, у свою чергу, імовірно також не бачив пішохода.

Мікроавтобус штовхнув жінку, вона втратила рівновагу і впала. Інспектор поспішив на допомогу. Авто одразу зупинилося, мабуть, водій відчув удар. Старенька лежала обличчям до низу, була при свідомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові мікроавтобус наїхав на пішохода

Олександр Собакінських став розпитувати постраждалу, як вона почувається і чи може піднятися. Разом з водієм допомогли жінці піднятися. На обличчі в неї була рана, з якої текла кров. Поліцейський одразу викликав швидку та повідомив про ДТП на лінію 102. Потім став надавати допомогу пораненій – перев’язав голову.

За кілька хвилин прибула карета швидкої допомоги, яка шпиталізували жінку до лікарні. Дочекавшись слідчого з розслідування дорожньо-транспортних пригод, патрульний надав йому всю інформацію стосовно автопригоди.

Згодом стало відомо, що постраждалій 82 роки. В неї зламаний на руці палець.

126135278_2452080971762905_7691988307701370977_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button