Суспільство

Чернігівський політик Олег Обушний повернувся до Чернігова

Олег Обушний, відомий у Чернігові політичний діяч, який раніше підтримував «Нашу Україну» Віктора Ющенка та обирався депутатом Чернігівської обласної ради від партії «Фронт Змін», працевлаштувався в Чернігові. Нагадаємо після Революції Гідності він очолював Чернігівську дирекцію «Укрпошти», потім займав керівні посади «Укрпошти» в Києві, зокрема був радником генерального директора «Укрпошти». Але, за словами Олега Обушного, через неузгодженості в питанні заробітної плати (дали нижчу, ніж обіцяли) в червні минулого року звільнився.

А з 16 січня цього року виконує обов’язки керівника комунального підприємства «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Чернігівської обласної ради.

За словами керівника Управління комунального майна Чернігівської обласної ради Андрія Буніна, призначення відбулося поки що без конкурсу, на сьогодні він не затверджений сесією обласної ради. «Людина почула, що звільнився попередній керівник, прийшла і запропонувала свої послуги як толковий менеджер. Людина з досвідом», – сказав він.

За словами самого Олега Обушного, цю посаду йому запропонували після консультацій із головою Чернігівської ОДА Валерієм Кулічем і головою обласної ради Ігорем Вдовенком. «Підприємство за основними видами діяльності є збитковим. Моє завдання – налагодити його роботу», – сказав Обушний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деклараційні «сюрпризи» Сахневича: нові пункти в житті чиновника

Нагадаємо, попередня керівниця Вікторія Марченко була звільнена з цієї посади сесією обласної ради в грудні за підозрою в корупційних справах. Зараз вона оскаржує звільнення в судах, і новий керівник без приставки «в.о.», скоріш за все, буде призначений після закінчення всіх судових тяганин.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Вот ЧЕЛОВЕК! Во всех отраслях специалист

  2. с него такой специалист и политик, как с моего КУЯ молотобоец

Back to top button