Суспільство

Чернігівським рибоохоронним патрулем за тиждень вилучено 25 кг незаконно добутої риби

За тиждень, з 10 по 17 вересня, Чернігівським рибоохоронним патрулем зафіксовано 22 порушення Правил рибальства. Так, складено сім протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову), шість протоколів — за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства) та три — за ст. 88 — 1 КУпАП (порушення порядку придбання, збуту водних біоресурсів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рибалка і мисливці порушили законодавство

Крім цього, складено шість актів виявлення безхазяйного майна, згідно яких з водойм вилучено 14 кг риби та 19 од. сіток.

«Всього у порушників вилучено 25 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 25 од. заборонених знарядь лову. Нараховано штрафів на загальну суму 510 грн. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 3 272,5 грн», — зазначив т.в.о. начальника Чернігівського рибоохоронного патруля Ігор Токарський.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів області для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси і заборонені знаряддя лову вилучено.

Сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button