Суспільство

Чернігівці пікетуватимуть сесію облради

Жителі гуртожитку медичних працівників по вулиці Осипенко, 2А, що в підпорядкуванні Чернігівської обласної дитячої лікарні, планують проводити пікет під час проведення березневої сесії обласної ради. Причина – обласна влада не дає їм змоги приватизувати свої кімнати.

«Під час сесії обласної ради плануємо зробити мітинг. Виступити перед депутатами. Ми хочемо викликати їх на діалог. Адже якщо вони проголосують «за», наше життя коту під хвіст», – зазначає активна жителька гуртожитку Олена Луцук.

Олена Луцук боїться, що цей гуртожиток передадуть із підпорядкування дитячої лікарні до іншої структури. Адже попередня передача, за її словами, була визнана незаконною через недотримання процедури. Тепер депутати хочуть знову проголосувати за це рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансові успіхи Вдовенка: у голови облради суттєво зросла зарплата

Люди вже спілкувалися з Сергієм Сергієнком, заступником голови Чернігівської ОДА, але підтримки не бачать.

«Ми вже говорили з Сергієнком. Планували всі разом зустрітися в гуртожитку. Але йти в гуртожиток і говорити з нами ніхто не хоче. Сергієнко каже, щоб знову зустрітися з ним. А що з ним говорити, якщо він впливу жодного не має і не може вирішити питання», – говорить Олена Луцук.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Це скликання обласної ради треба розганяти сраною мітлою.

Back to top button