Суспільство

Чернігівці потрапили у зйомки серіалу

4 лютого на українські телеекрани повертається детективний серіал «Опер за викликом» з Павлом Вишняковим у головній ролі. Нові серії про розслідування привабливого та відчайдушного оперативника АртемаТрофимова стартують о 20:30 на телеканалі 2+2.

Переглянути анонс можна за посиланням.

У четвертому сезоні «Опера за викликом» команда Департаменту кримінальної розвідки знову береться за надскладні, зухвалі та вкрай небезпечні злочини, проникаючи в світ кримінальних угруповань. Кожна справа – виклик, кожен злочин – нова «легенда». Але права на помилку у агентів немає, адже маніяки та аферисти стали більш вправними, і кожне спецзавдання може закінчитися втратою для команди.

Головні ролі у серіалі виконали Павло Вишняков, Стася Ровінська, Олександр Ігнатуша, Артем Мартинішин та Олександр Пожарський.

Для Павла Вишнякова, який вже став улюбленцем глядачів, зйомки детективу стали справжнім випробуванням, адже паралельно актор взяв участь у проекті «Танці з зірками».

«Ми знімаємо серіал вже більше року, за цей час вийшло три сезони, а глядачі бачили мого Трофимова у різних образах. Перед командою «Опера» стояло важке завдання – здивувати і показати щось нове. Саме тому у нових серіях всі наші агенти спробують себе у складних спецопераціях, а оперТрофимов буде і стрибати з будівель, і битися, і навіть танцювати», — коментує Павло Вишняков, виконавець головної ролі.

У новому сезоні серіалу, окрім вже знайомих київських краєвидів, чернігівці зможуть впізнати знайомі місця рідного міста, адже одна із серій повністю знімалася в Чернігові. Основною локацією знімальна група обрала Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, який є одним із найстаріших обласних театрів в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Ступка на зйомках фільму у Чернігові

Виконавиця головної ролі Стася Ровінськаприємно вражена цікавістю чернігівців до серіалу: «Ми знімали серію, у якій події відбуваються в Чернігівському театрі. Було дуже цікаво, адже виступав справжній балет і у залі були присутні глядачі. Мені дуже подобається сюжет цієї серії,окрім того будуть красивий антураж і декорації. Дуже приємно, що зібралося стільки людей, серед яких багато тих, хто дізнався про зйомки з наших соціальних мереж. Зйомки викликали у місті ажіотаж, усі хотіли потрапити до нас у кадр. А ще Павло тоді тільки закінчив брати участь в «Танцях з зірками»,і люди просто підходили привітати його. Чернігівці нас дуже тепло зустріли».

Також у прем’єрних серіях глядачі побачать улюблених зірок, які приєдналися до зйомок детективу, а саме Остапа і Дмитра Ступок, Геннадія Попенка, ПавлаКостіцина, Дар’ю Трегубову, Андрія Федінчика.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В нас так багато фІЛЬМІВ , ТІЛЬКИ НЕМАЄ ПОРЯДКУ

Back to top button