Суспільство

Чернігівці просять баки для сміття в Ялівщині

На виході з парку «Ялівщина» до дамби по вулиці 77-ї Гвардійської Дивізії під деревом постійно спостерігається звалище сміття. З цього приводу у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради була створена петиція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляж на «Земснаряді» просять облаштувати

«Можливо, подібні звалища є й з інших сторін парку. Пропоную встановити біля цього місця, а за потреби і в інших місцях по периметру парку, баки для збору сміття. Це значно покращить як зовнішній вигляд території, так і екологічний стан міста, тому що левова частка цього сміття зрештою потрапляє в річку», – пише автор петиції  Георгій Альберті.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 15 червня петицію підписали 25 осіб із 250 необхідних.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. баки не спасут ситуацию, так как быстро заполнятся и мусор будет лежать рядом с баком. Вся проблема в том что люди-свиньи! Чтобы было чисто достаточно просто забрать мусор с собой, а не бросать под деревом. А для лентяев и быдла необходимо ввести штрафы, иначе их никак не научишь вести себя по-человечески.

  2. Одних баків недостатньо. Хотілося б, щоб їх ще й своєчасно вивозили. А то буде як завжди: встановили баки — заснували новий смітник.

Back to top button