Суспільство

Чернігівці просять відремонтувати дорогу поблизу житлових будинків

*Актуально

Чернігівці, які мешкають на вулиці Козацькій (будинки №22, 24), просять відремонтувати внутрішньодворовий проїзд. Із відповідним проханням від імені жителів цих будинків звернулася до депутатів міської ради від «Нашого краю» Ірина Ворох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нечистоти на центральній вулиці Чернігова: містяни просять владу зробити каналізацію (Відео)

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Луценко і депутатка Марія Родикова відвідали мікрорайон, поспілкувалися з місцевими жителями.

За словами Ірини Ворох, після зливи поблизу будинку утворюється величезна калюжа, що не дає можливості пройти, а це шлях до дитячого садка та ліцею №15. Також ускладнений проїзд для автомобілів екстрених служб.

Крім цього, біля житлових будинків асфальт деформувався корінням дерев, що спричиняє значні незручності. Неодноразово місцеві жителі, особливо люди старшого віку, падали в цих місцях і зазнавали травм. «Ми дуже сподіваємося на вашу допомогу», – зазначила Ірина Ворох, звертаючись до Олександра Луценка та Марії Родикової.

Депутати зазначили, що обов’язково підготують і подадуть до міськради відповідні звернення щодо ремонту внутрішньодворового проїзду і благоустрою цієї території. Тим паче, що поблизу сусідніх будинків на вул. Козацькій такі роботи вже виконано.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button