Суспільство

Чернігівці висловили ставлення до гей-параду

Кілька днів тому в Києві відбувся марш рівності, коли представники нетрадиційної орієнтації крокували центром столиці України під прапорами кольору веселки. Ставлення до цієї події в суспільстві неоднозначне, здебільшого від нейтрального до різкого засудження. Тому поліція задля безпеки перекрила центр міста та ретельно перевіряла всіх, хто бажав пройти на територію проведення маршу.

Зважаючи на гучне суспільне обговорення теми, ЧЕline вирішив з’ясувати думки жителів області про марш рівності.

Анна Колесова

колесоваМоє ставлення до людей із нетрадиційною орієнтацією нормальне. Зараз ця тема стає актуальною і слава Богу! Є вроджена і набута «нетипова орієнтація». Якщо людина якось стежить за модою й експериментує в особистому житті, то однаково прийде до того, що її дійсно цікавить і що для неї дійсно важливо. Але частина ЛГБТ – це люди, які народилися іншими. Думаю, всі ці паради і марші – це спосіб привернути увагу, сказати «Ми інші! Прийміть це або не засуджуйте нас!»

Суспільство, особливо українське, поки що насилу можна назвати толерантним. Багато хто плюється, закочує очі від одного лише слова «гомосексуаліст». А як жити такій людині? Часто це призводить до тяжких залежностей у людей з нетрадиційною орієнтацією.

Прийняти таку несхожість часто важко тому, що ми боїмося, як це вплине на нас. Страхи можуть бути внутрішні (нас навернуть у щось нам чуже) або зовнішні (нас побачать разом із такою людиною і подумають бозна-що…) Але ми самодостатні і повинні вибирати собі друзів не за кольором і формою… Якщо людина нам нецікава чи агресивна, то яка різниця, хто її партнер. Якщо, навпаки, людина є прекрасним співрозмовником, творчою особистістю, то знову ж таки – яка різниця, з ким вона живе. Миру всім!

Олександр Мезенцевмезенцев , той що в кепці

Нехай роблять, що хочуть, але вдома і за заштореними вікнами, а не рекламують це неподобство центральними вулицями столиці. Чому моя дитина з іще несформованою психікою повинна дивитися на це і думати: якщо дорослі це дозволяють, то це нормально? І не треба підміняти демократію вседозволеністю, завтра педофіли зажадають собі свобод і рівності – нам теж поважати їхній вибір доведеться?олійник

Олександр Олійник

Негативно ставлюся. Я за традиційні стосунки між чоловіком і жінкою. Мeні в Білорусі їхній парад сподобався… скрутила міліція за 2 хвилини.

 

Анна Якубецьякубець

Особисто проти таких людей я нічого не маю, кожен живе, як хоче, але влаштовувати марш – то занадто. Принаймні я не хотіла б бути свідком такого дійства. Це суперечить моїм уявленням про те, як проводити дозвілля – точно не на гей-параді.

 

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Это преступление,когда в стране война,устраивают гей парад. Всех геев на войну!!! Пусть там жируют!!!

  2. Вопрос был не об отношении к пидарам, а об их парадах.
    То, что человек вырос пидаром — его личная беда. Пусть живёт, работает, творит. А вот их парады нужно разгонять. Геев — физдить (ибо нех парады устраивать). Именно не за то, что он пидар, а за парад.

  3. Парады ко Дню независимости, победы в Мировой войне, ко Дню Конституции в стране не проводятся в связи с военными действиями, а гей парады — проводятся и приветствуются. Только мне показалось, что гей сообщество стало более важным, чем гражданское общество. Мне, по большому счету, не интересно кто кем интересуется, но пронести флаг радужный через Киев или национальный — выбор однозначный в пользу Украины!

  4. На войну их! На линию огня! Пусть там покжут свою НЕОРДИНАРНОСТЬ и СВОИ права по защите Украины

  5. А если чичас я с красным стягом выйду?

Back to top button