Суспільство

Чи засяє цьогоріч вогнями «губернаторська» ялинка?

Новий рік для малечі насамперед асоціюється зі святково вбраною ялинкою, хороводами та різними смаколиками.

Також традиційно дітлахів з усієї Чернігівщини об’єднувала головна ялинка області. На це свято привозили талановитих, творчих і дітей інших категорій з усіх районів області. Та всі плани сплутала пандемія ковіду. І наша Чернігівщина наразі в «червоній» зоні. Тож чи запалить цьогоріч вогники «губернаторська» ялинка? Схоже, що сподівання на це є.

«У попередніх планах є. Остаточно вирішимо наступного тижня», – у коментарі для ЧЕline зазначив Андрій Подорван, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода і дуже талановита художниця з Чернігівщини заворожує роботами в декоративному стилі

Між тим, у Чернігівському обласному муздрамтеатрі на другому поверсі, де зазвичай відбувалося вищезгадане  дійство, – нині центр вакцинації. Але, попри це, новорічний настрій у закладі мають створити за допомогою святкового прикрашання приміщення та встановлення маленьких ялиночок і, звісно, відповідних вистав.

На 19 грудня, День святого Миколая, запланована музична казка «Неймовірні пригоди Тузика». Вона розрахована на юних глядачів від 4-х років і старше.

Для юних глядачів і дорослих передбачена ще одна вистава – «Мауглі». Це захоплива розповідь про життя людського дитинчати, яке виросло серед вовків і стало членом вовчої зграї. Цю виставу можна буде подивитися 26, 27, 28, 29 та 30 грудня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button