Суспільство

Чоловічі жилети — тенденції в 2020 році

Якщо ви любитель створювати багатошарові образи, то в вашому гардеробі обов’язково повинен бути дутий або, як його ще називають, утеплений жилет. У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати собі жилет на будь-який смак — вам тільки варто перейти за цим посиланням — https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Жилеты-мужские-1901.html.

З чим носять чоловічі жилети

Отже, вже на початку цієї статті була підказка: жилет це елемент образу, що складається з декількох шарів. Цей вид одягу зараз досить популярний.

Мода на жилети прийшла до нас з професій, в яких цей предмет гардероба був частиною робочої форми. Він дуже практичний і в демісезонний період підійде вам як не можна до речі. Він не сковує рухів і добре зігріває ваше тіло. Якраз, тому дизайнери і перейняли ідею цього одягу і почали виставляти в сучасних будинках моди.

Жилет можна використовувати як в поєднанні з іншими елементами одягу, так і як самостійну частину образу. Використовуючи жилети, можна створити дуже вдалий спортивний і, навіть, офісний стиль.

У парі з джинсами вийде чудовий повсякденний образ. Доповнивши це все фланелевою сорочкою, светром або в’язаним кардіганом, ви досягнете неповторного кежуал стилю. Все вище перераховане необхідно грамотно завершити правильно підібраним взуттям. Тут в гру входять грубі черевики або взуття на товстій підошві. Як аксесуари використовуйте велику сумку.

Спортивний образ можна створити шляхом поєднання жилета зі спортивними штанами або брюками карго, толстовкою худі, кросівками і головним убором типу шапки або кепки.

Не бійтеся комбінувати з палітрою кольорів. Жилети якраз і створені для того, щоб експериментувати.

Види чоловічих жилетів

В першу чергу чоловічі жилети відрізняються по сезонності носіння. Сучасна мода пропонує не тільки жилети для утеплення в осінньо-весняний період, а й просто використання цього елемента одягу в якості декору в літні дні.

Серед усього іншого існують дуті жилети стьобані, з капюшоном і без, з принтом і однотонні, з додатковими кишенями або зовсім без них.

Матеріали чоловічих жилетів

Разом зі змінами тенденцій в світі моди удосконалювалася і технологія виробництва даного елемента гардероба. Як матеріали в основному використовуються ті ж тканини, що і в пуховиках: водонепроникні, добре зберігають тепло тіла, з використанням пуху, який робить річ легкої.

Якщо бути більш конкретним, то найбільш популярними є: поліамід, бавовна, поліестер і нейлон.

Правила вибору чоловічих жилетів

Якщо ви маєте намір створювати ділової образ, то слід дуже ретельно підійти до вибору жилета. Дуже важливо дотримати ряд рекомендацій, наприклад: сполучуваність відтінків, особливості статури і навіть колір відтінку шкіри. Однак найважливішим параметром все-таки є мета, з якою купується жилет.

Вибір розміру жилета ідентичний вибору зимової куртки — повинен бути запас, так як використовується жилет, як самостійний елемент гардероба рідше, ніж в поєднанні з толстовки.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button