Суспільство

Чоловік отримав штраф за «липове» викрадення автомобіля

Сьогодні, 13 лютого, близько сьомої години ранку до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем марки ГАЗ- 24 на вулиці Максима Загривного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція розкрила серію викрадень авто та мототранспорту

Екіпаж патрульних, який перебував неподалік, негайно ж відреагував на виклик. Інспектори, прибувши на місце події, почали перевіряти документи за всіма базами. З’ясувалося, що вчора ввечері це авто в’їхало в дерево на вулиці Олега Кошового. На щастя, обійшлось без постраждалих. На момент прибуття поліції водія на місці не було. Патрульні оформили необхідні матеріали, а транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик.

З’ясувалось, що жодного викрадення не було, а вчора водій сам керував транспортним засобом і спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Зранку в чоловіка виникла «геніальна» ідея – зателефонувати до поліції та сказати, що у нього вкрали автівку.

На 25-річного правопорушника патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі матеріали передані до суду для прийняття рішення, згідно з чинним законодавством.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button