Суспільство

Де в Чернівцях суші з безкоштовною доставкою — огляд закладів

Потрібно термінова доставка суші у Чернівцях, обирайте заклад, який має більшість позитивних відгуків. Таких немало, тому що ресторанам потрібно привертати увагу клієнтів. А якщо пропонувати низьку якість послуг та дуже високі ціни, навряд гості будуть з задоволенням повертатись знов. А ще багатьох цікавить безкоштовна доставка – цей бонус пропонують не всі заклади. Тому перелічимо ті, які точно готові привезти замовлення за адресою клієнта без додаткової оплати послуг.

Суші Мастер

Заклад працює на доставку замовлення за адресою клієнта. Тому питанню своєчасної доставки тут приділяють дуже багато уваги, як і встановленню справедливої вартості послуг. Діє правило – клієнти не можуть замовляти менш ніж на 200 гривень. Але ця сума автоматично дозволяє отримати все безкоштовну доставку. Це зовсім мало для меню, навіть якщо планується вечеря на двох.

Суші Мастер – один з лідерів у сфері японської кухні. Це не просто можливість безкоштовно отримувати смачні страви за будь-якою адресою міста, а й чудова нагода насолодитися смаком автентичних ролів та воків. У меню багато різноманітних пропозицій – супи та воки, салати, закуски, комбо-набори та навіть десерти. А скільки смакоти пропонує розділ сетів, які постійно оновлюються та мають знижки.

До речі, знижки – це окрема тема для розмови. Вони тут неперевершені, бо є завжди. На деякі сети акційна ціна знижується майже на 50%. Чудові варіанти для тих, хто дуже любить подібні пропозиції. Можна заглянути у ресторан іменинникам – їм пропонують навіть 20% на усе меню. І це найкращий подарунок для поціновувачів азійської кухні.

Sushi Zoom

Кур`єри закладу швидко привезуть вам чудові страви японської кухні. Можливість не втрачати час на відвідування ресторанів та насолоджуватися стравами у зручному місці все давно оцінили клієнти, тому попит на таку послугу досить високий. Особливо, якщо страви смачні, ціни приємні, а доставка безкоштовна.

Sushi Zoom безоплатно привезе замовлення, якщо клієнти замовляють страв не менш ніж на 300 гривень. Але це так просто, бо тут завжди є що обрати. Та не забувайте додавати до замовлення акційні сети. Це чудова нагода заощадити на якісній їжі одного з найвідоміших ресторанів міста.

Суші Вок

Мережа відомих ресторанів, які працюють виключно на доставку замовлення по місту або з самовивезенням страв клієнтами. Замовити можна на сайті або зателефонувати за номерами гарячої лінії до оператора. тут завжди є що обрати, бо запропоновано непоганий вибір сетів та воків.

Страви завжди смачні та гарячі, бо вони гарно запаковані для доставки. Швидкість кур’єрів часто вражає, а послуга буде безкоштовною, якщо замовлення коштує понад 350 гривень. Це досить невеликі кошти, навіть якщо немає планів ласувати ролами у колі багатьох друзів. Безкоштовну доставку просто можна отримати при замовленні ролів тільки на двох.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button