Суспільство

День народження святкує Володимир Кучма

В перший жовтневий день святкуватиме свій ювілейний день народження голова Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимир Володимирович Кучма.

Це керівник від Бога, людина з великої літери, який не шкодуючи ні здоров’я, ні часу працює на благо громади. Вимогливий до себе і до працівників він привів Кіптівську громаду в лідери, і не тільки в Чернігівській області, а і в Україні: одна з перших ОТГ в  області розробила та затвердила Стратегію розвитку,  громада  два роки поспіль є переможцем Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», за підтримки Проекту USAID «Агросільрозвиток в Україні» в громаді зроблена ревізія землі. І це на сьогодні єдина громада в  Україні. Вони  є переможцем в спільному  Проекті Світового Банку, ООН ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики, який підтримав створення центру надання соціальних послуг в Кіптівській сільській раді.

Вигравши грант в Проекті  «U-LEAD з Європою» зроблено оснащення надсучасною технікою  ЦНАПу, який сьогодні надає  близько 100 послуг жителям громади.  Проведена реконструкція освітніх та культурних закладів громади, відкрите  пожежне ДЕПО, що відповідає вимогам світових стандартів. Відремонтовані  дороги,    освітлені   сільські вулиці, налагоджене  транспортне сполучення.  Прийнята  перша  Програма в Україні, яка дозволяє виділяти 20 тис.грн. жителям громади при народженні дитини.

А    до третьої річниці створення ОТГ відкрила  двері для сільських жителів реконструйована по європейським стандартам сільська  медична амбулаторія.

І не випадково  подивитись на успіхи громади приїздили  Посли країн Великої Сімки.

А ще Володимир Володимирович   коханий  чоловік,  люблячий батько двох  красунь  донечок та щасливий дідусь, якого так обожнює внучка Настуся.

 Тож  Володимире Володимировичу,

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,

Щоб радісний настрій у серці не згас,

Все світле і гарне, що треба людині,

Нехай неодмінно приходить до Вас!

Хай щастя приходить і ллється рікою,

Хай горе обходить завжди стороною,

Хай доля дарує Вам довгі літа,

А в серці завжди хай живе доброта!

Ірина Грозенко — керівник ГО «ВД ЧРВ ВАССР» та голови ОТГ області

Ще статті по темі

Back to top button