Суспільство

Депутат облради порушив питання про необхідність осучаснення Менської лікарні

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Юрій Музика порушив питання про необхідність осучаснення Менської лікарні та покращення її матеріально-технічного забезпечення. Під час сесії облради він підготував і подав відповідний депутатський запит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія «Наш край» відстоює сімейні цінності

За словами Юрія Музики, комунальне некомерційне підприємство «Менська міська лікарня» Менської міської ради визначена в переліку закладів для госпіталізації пацієнтів із COVID-19.

«Лікарня приймає пацієнтів із сусідніх Сосницької, Коропської, Новгород-Сіверської, Понорницької та Височанської громад. Наявне ресурсне забезпечення і достатній кадровий потенціал лікарні дають можливість утримувати заклад у належному стані. Водночас в умовах пандемії вкрай важко знаходити кошти на його розвиток», – пояснив депутат від «Нашого краю».

Для організації подальшого якісного надання медичних послуг Менська міська лікарня потребує цифрового рентгенапарату, автомобіля для транспортування хворих на ношах і відеогастродуоденоскопа. Тому Юрій Музика порушив це питання, депутати облради підтримали його запит. Чернігівська обласна рада доручила обласній державній адміністрації розглянути запит і повідомити про результати обласну раду та депутата.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button