Суспільство

Дихайте глибше: 4 популярних моделі небулайзерів на E-Katalog

Медичні технології зробили крок далеко вперед, і на зміну чайнику з гарячою водою та трубкою прийшов сучасний інгалятор — небулайзер. Компактний та практично безшумний прилад широко використовується для лікування захворювань дихальної системи, а також ускладнень після перенесених вірусних інфекцій. Про популярні моделі інгаляторів розповідають експерти «Е-каталогу».

 

Технології на сторожі здоров’я

Пероральні та ін’єкційні методи лікування захворювань дихальних шляхів змінила небулайзерна терапія. Достатньо мати побутовий або кишеньковий інгалятор-небулайзер — і боротися із захворюваннями органів дихання можна не тільки в стаціонарі, але й вдома. Серед найпоширеніших типів інгаляторів — компресорні та ультразвукові.

Компресорні небулайзери бувають двох типів — стаціонарні та кишенькові. Пристрої ідеально підходять для людей, які страждають на бронхіальну астму, алергії, ларингіти, синусити тощо. Розмір розпилюваних частинок в більшості моделей регулюється від 1 до 10 мкм.
В ультразвукових інгаляторах розпорошення відбувається за рахунок високочастотної вібрації п’єзоелектричних кристалів пристрою. Такі моделі більш легкі, компактні та зовсім безшумні в роботі.
Четвірка лідерів

Найбільшою популярністю серед користувачів «Е-каталогу» користуються компресорні моделі.

Omron CompAir C28 — стаціонарний компресорний небулайзер для всієї родини, який відрізняється простотою використання й економним витрачанням лікарських засобів. Прилад може використовуватися для людей різного віку. У комплект з інгалятором входять насадки для рота та носа, доросла та дитяча маски. Ознайомитися з детальними характеристиками пристрою та актуальною вартістю в інтернет-магазинах країни допоможе каталог товарів і цін «Е-каталог».

 

Gamma Effect Max — ще один компресорний стаціонарний інгалятор, який підходить для дорослих і дітей. Дрібні частинки аерозолю (0,5–5 мкм) забезпечують глибоке проникнення лікарських препаратів в органи дихальної системи та безпосередньо до легенів. Апарат може використовуватися не тільки для лікування, але й для профілактики захворювань в сезон застуди та грипу. У комплект входять: ротовий мундштук, маски (доросла і дитяча), повітряні фільтри.

Paramed Compact — простий та надійний прилад для домашніх інгаляцій при лікуванні астми, сезонної алергії, запалення горла і носоглотки, а також інших захворювань дихальної системи. Місткість апарату вміщує до 6 мл рідини, чого вистачає на одну процедуру тривалістю до 20 хвилин без необхідності переривати інгаляцію та додавати лікарський засіб. У комплект із пристроєм входять дві маски (велика та маленька), загубник і трубка.

 

Omron DuoBaby C301E — ще один представник сімейства «Омрон», чудовий помічник у лікуванні бронхітів та захворювань респіраторного тракту для малюків і дорослих. Прилад можна використовувати не тільки для ротових інгаляцій, але й для видалення слизу з носової порожнини при ринітах і синуситах. Небулайзер має два режими роботи, що дозволяє направлено впливати на нижні та верхні дихальні шляхи. Також користувач може самостійно регулювати кришкою розпилювача розмір аерозольних частинок для ротового або носового дихання.

Пам’ятайте: ніякого самолікування. Тому, вибираючи інгалятор для домашнього використання, не забудьте попередньо проконсультуватися з сімейним лікарем.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button