Суспільство

Діти Ніжина допомогли малечі зі звільненого Херсону (Фото)

У ніжинських закладах освіти відбулася благодійна акція «Діти Ніжина – дітям Херсону» за ініціативи Управління освіти.

Херсон більш ніж 8 місяців перебував в окупації. Люди зазнавали морального тиску, знущання та фізичного насилля з боку російських військовослужбовців. 11 листопада вся Україна раділа, коли ЗСУ ввійшли у Херсон, відігнавши орків за його межі. Наші люди на звільнених територіях дуже потребують допомоги. У них жахливі умови життя: відсутня вода, електрика, опалення, інтернет та стабільний мобільний зв’язок, а багато хто живе в зруйнованих чи напівзруйнованих будинках, зберігається критична ситуація з продуктами харчування та медикаментами. А окрім того, у місті залишилось багато дітей. Діти – це найбільш вразлива група населення, яка стала свідками звірств окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновській громаді планують відновити Програму підтримки народжуваності

Вихованці всіх садочків та учні шкіл разом з батьками та педагогами зібрали канцелярські товари, крупи, овочі, фрукти, консерви та засоби гігієни дітям Херсону, які постраждали від збройної агресії рф. А також до цієї акції долучилися жителі кунашівсько-переяслівського старостинського округу, які надали продукти харчування.

У співпраці Ніжинської міської влади та командира військової частини А 3160 Миколи Кушніра гуманітарний вантаж доставлений до міста Херсон начальником Управління освіти Ніжинської міської ради Валентиною Градобик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Ніжинська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button