Суспільство

Діти з Чернігова «застрягли» посеред поля в Румунії (Фото)

Вчора, 8 червня, група дітей з Чернігова (21 дитина у віці від 8 до 12 років) вирушила на міжнародний фестиваль до Болгарії. Автобус, яким мала їхати група, при відправленні був замінений перевізником на двоярусний, у зв’язку зі збільшенням кількості людей. Однак, як виявилось, у несправному стані. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє чернігівець Олег Мажуга.

При перетині кордону з Румунією поліція зробила зауваження щодо технічного стану автобуса, але питання було «вирішено». І зрештою автобус зламався посеред поля в Румунії о 4-й ранку сьогодні, 9 червня, за 300 км від Болгарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чужі» і «свої» діти: Міносвіти дало відповідь про освітні баталії у Чернігові

«Телефон перевізника ПП ТО «Е. ЛАЙН – ТУР» (м. Київ, був. Л. Українки, 9), що організував перевезення, не відповідає. Дивує те, що посольство України в Румунії лише обмежилось телефонною розмовою з водієм, однак ніякої допомоги дітям не надало. Виходить, нашій країні наші діти не потрібні. Станом на 13:30 9 червня дітей висадили з автобуса, якого утягнув евакуатор, і вони знаходяться в полі під палючим сонцем», — написав Олег Мажуга у соцмережі і звернувся до користувачів за допомогою.

Майже через 12 годин очікування прибув автобус з України і діти продовжили свій «веселий» шлях до Болгарії.

«Сподіваюсь, повернуться з перемогою та без пригод. Але ПРОБЛЕМА в нашій країні залишається відкритою — нікому ми не потрібні за кордоном та дома», —  зазначив автор посту.

 

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button