Суспільство

Екологи і прокуратура перевірять митний термінал у Чернігові ЧL

Сьогодні на сесії облради депутати підтримали запити депутата обласної ради Артура Зінов`єва, стосовно перевірки екологічною інспекцією та прокуратурою митного терміналу в Чернігові. За відповідні запити проголосувало 52 і 50 депутатів. «Іскра невдоволення» промайнула з вуст заступника голови облради Арсена Дідура: «Що ж ми перевіряємо один термінал? Давайте перевіряти всі термінали в області».

Для того, щоб перевірка не стала фікцією (як це часто буває) громада, яка багато років страждає через діяльність митного терміналу по вулиці Жабинського збирається  долучатися до роботи перевіряючих органів.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. На месте жителей Жабинского я бы проконтролировал работу проверяющих органов. Атрошенко известен своими связями, поэтому легко может подделать документы, чтобы продлить работу терминла, который приносит ему неплохую прибыль

  2. Пусть уж проверят! Честно говоря, мы уже устали слушать, как чинновники рассказывают, что терминал абсолютно безопасен и не несет никакого вреда для жизни. Надеюсь, проверка покажет правдивые результаты и заткнет рот местным коррупционерам!

Back to top button