Суспільство

Експерти розказали про статистику використання промокодів восени 2022 року

Не зважаючи на те, що Україна переживає складні часи, економіка нашої держави не зупинилася. Про це свідчить те, що бізнес продовжує працювати, а люди роблять покупки та підтримують спроможність економічної системи. І все це попри зниження ділової активності, зростання безробіття та інфляції! За таких умов одна з найактуальніших задач для споживача – пошук шляхів економії. Для бізнесу ж важливо застосовувати інструменти, які допоможуть зберегти цільову аудиторію. На думку експертів, те, що задовольнить обидві сторони – промокоди. У статті розповідаємо, як їх використовують українці та чи допомагають промокоди підприємцям.

Зростання попиту на промокоди: про що свідчить тенденція?

Чимало українців прагне заощадити та отримати промокод на https://codes.com.ua/ та подібних сайтах-агрегаторах. У порівнянні з лютим 2021 року кількість таких громадян зросла на 25%. Також експерти відмітили: кількість сервісів, які дозволяють економити кошти завдяки промокодам, теж суттєво зросла. До того ж якщо раніше вони спеціалізувалися на пропозиціях українських компаній, то тепер там представлені і міжнародні фірми.

На думку аналітиків, інновацією є те, що порівняно з весною поточного року влітку-восени розширився спектр товарів та послуг, які цікавлять споживача. Люди частіше та більш охоче витрачають на розваги. Про це свідчить, зокрема, статистика того, як застосовують в казино Elslots промокод без депозиту з https://codes.com.ua/shops/elslots. У вересні ним скористалося на 23% споживачів більше, ніж у травні. Це демонструє, що українці поступово відходять від шоку перших місяців вторгнення та намагаються жити повним життям.

Чому промокоди стали такими популярними?

Популярність промокодів фахівці пояснюють тим, що вони дозволяють покупцям заощаджувати до 50% коштів на товарах та послугах. Інші переваги, які є важливими на думку споживачів:

  • Компанії постійно розширюють список можливостей, доступних клієнтам, та заохочують тих за здійснення різноманітних дій.
  • Промокодами зручно та легко користуватися: достатньо лише скопіювати комбінацію символів та вставити її під час оформлення замовлення у відповідне поле на сайті компанії.
  • Чимало маркетплейсів та розважальних закладів надає відразу декілька промокодів, які можна комбінувати між собою.

Підбиваючи підсумки, зазначимо – гнучкість у прийнятті рішень, нестандартні ідеї та довіра споживача є тим, що допоможе українському бізнесу втриматися на плаву навіть у непрості часи. Тож на думку аналітиків, популярність застосування промокодів буде тільки зростати і це добре для економіки та її учасників.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button