Суспільство

Гарячі путівки в ОАЕ

Гарячі путівки в Об’єднані Арабські Емірати, або ОАЕ, за дуже привабливими цінами, стали сьогодні доступні українцям із середнім рівнем доходів, бізнесменам і звичайним туристам. Придбати тур можна круглий рік у туристичної компанії TUI.

Поїздку можна купити в кінці новорічних або різдвяних свят недорого, за дуже вигідною ціною. Путівки в Об’єднані Арабські Емірати користуються особливо великим попитом на початку новорічних свят. Оскільки тури продаються дуже швидко, то краще подбати заздалегідь, та зробити замовлення на сайті компанії.

Гарячі тури в ОАЕ в ціновому діапазоні починаються від 600$. Купивши тур, турист отримує повний комплекс послуг, починаючи від оформлення візи, та закінчуючи купівлею авіаквитків.

В Емірати з України

Емірати набувають все більшої популярності, адже ця країна дуже динамічно розвивається і туристична інфраструктура тут на найвищому рівні. Якщо одним словом описати будь-який Емірат, єдине слово, що спадає на думку — розкіш. Вона тут у всьому.

Путівки купують з кількох причин:

  • щоб об’єднати бізнес-поїздку з відпочинком, через те, що в ОАЕ діє вільна економічна зона;
  • щоби погрітися на літньому сонечку в суровій та холодний зимовий період;
  • поправити здоров’я собі і своїм близьким за допомогою чистого морського повітря, відпочинку на пляжі, та насолодитися водними процедурами;
  • зробити багато корисних придбань, включаючи золото, хутра, електроніку;
  • побачити багато гарних місць і дивовижних місць.

Де купувати

Зимові тури в Емірати можна замовити менеджеру компанії tui.ua/ за телефоном, вказаному на сайті.Тури з Києва доступні круглий рік.

Рейс «Дубаї \\ Київ» – це прямий чартерний переліт комфорт чи бізнес класу, а самі путівки доступні в онлайн системі бронювання. На сайті туристичної компанії TUI можна подивитися всі тури в Дубаї і не тільки, та вибрати відповідний варіант, буквально не виходячи з дому, чи офісу.

Тур в Дубаї – це відпочинок класу люкс, що включає:

  • проживання в 5,4 зірковому готелі;
  • послугу «все включено», хоч і не в багатьох готелях, але така система харчування існує;
  • екскурсії по місцевих визначних пам’ятках;
  • відпочинок на елітних пляжах.

Побувати в цій цікавій країні хочуть багато українців. Зимовий тур можна придбати в будь-якому з офісів компанії TUI або самостійно забронювати на сайті.

Тури в Дубаї з Харкова, Києва – це відмінний подарунок дорогим людям. На сайті діє система знижок і бонусних програм.

Гарячі тури в Дубаї – це спосіб придбати дорогі путівки за невисокою ціною.

Порадувавши себе і своїх близьких повноцінним літнім відпочинком, під час холодного періоду року, можна отримати багато нових вражень, зробити недорогий шопінг, а також організувати власний прибутковий бізнес.

Реклама

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button