Суспільство

Холминська ОТГ обрала «Господаря року»

Конкурс «Господар року» Холминська громада провела 6 грудня. Організатори запропонували кожному населеному пункту визначитися з учасником, повідомляють Сусіди.Сіту.

Конкурс відбувся в актовій залі Холминської школи. За право називатися господарем року змагалися чотири представники сильної статі з різних населених пунктів громади. Майстер Холминського держлісгоспу Олександр Авдієвський — із Холмів, виконувач обов’язків старости Михайло Новик — із Радомки і завідувачі сільськими клубами — Володимир Івахненко з Камки та Михайло Журба з Козилівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові назвали імена переможниць міського конкурсу “Жінка року-2019”

На конкурсантів чекав інтелектуальний конкурс, а також різні випробування, до яких треба було підійти творчо. Спершу – самопрезентація у віршованій формі. Дехто підготував відеопрезентацію про себе та своє життя. Чоловіки не побоялися на сцені співати, танцювати і навіть дефілювати.

Активно підтримували і вболівали за учасників їхні рідні, односельці, виконувачі обов’язків старост і жителі селища.

За результатами конкурсу номінацію «Золоті руки» віддали Михайлу Новику з Радомки. На конкурс Михайло Федорович спік торт, а також продемонстрував власні роботи — сплетені гачком домашні круги на підлогу та різьблені дерев’яні вироби. Окрім цього, чоловік ще вишиває і вміє прясти. Це і продемонстрував просто на сцені.

Олександр Авдієвський із Холмів став найартистичнішим, а Михайло Журба — найкреативнішим. Перемогу і почесне звання «Господар року» отримав завідувач Камківського сільського клубу Володимир Івахненко. Усі чоловіки відзначені подарунками за участь. Кошти, виручені від продажу квитків на конкурс, підуть на потреби Холминського будинку культури. Заклад ремонтується після пожежі, що сталася кілька років тому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv 

Ще статті по темі

Back to top button