Суспільство

Із турботою про людей: Борис Приходько передав у лікарні свого округу «сезонні» медикаменти

Медичні препарати, що застосовуються для профілактики і лікування суглобів, а також партію мазі з протизапальним і знеболювальним ефектом передав для лікарень свого 210-го округу (м. Прилуки, Прилуцький, Бобровицький, Козелецький райони) народний депутат України Борис ПРИХОДЬКО у рамках власної соціальної програми «Здорова громада».

Як стверджують лікарі, нині до них звертається дуже багато пацієнтів, у яких після важкої фізичної роботи на городах загострюються хронічні хвороби, пов’язані з опорно-руховим апаратом. А тому саме такі медикаменти нині дуже актуальні для них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Борис Приходько вибив на свій 210-й округ кругленьку суму

«Насправді зараз є велика потреба у хондропротекторах, бо люди, починаючи з весни, без відпочинку важко працюють на полях, а відтак мають багато проблем зі здоров’ям, – розповідає головний лікар Деснянського ЦПМСД Олександр Шинкаренко. – А тому коли Борис Вікторович зв’язався з нами і запитав, які нам потрібні ліки, ми одразу сказали про хондропротектори. Ми вдячні народному депутату за допомогу і що впродовж року поповнює «аптечку» нашого закладу потрібними медикаментами».

Медикаменти, які народний депутат передав у лікарні округу, видаватимуть пацієнтам безкоштовно лише після огляду в сімейного лікаря і за наявності показань до лікування.

Також Борис Приходько вже вкотре поповнив лікарські аптечки антибіотиками, які застосовуються для лікування частих бактеріальних інфекцій, зокрема від ускладнень коронавірусної хвороби, а також гепатопротекторами, що відновлюють функції печінки.

«Отримую багато звернень і від лікарів мого округу, і від пацієнтів із проханням допомогти з ліками, адже нині медичні установи як великих, так і маленьких населених пунктів відчувають гостру потребу в безкоштовних медикаментах для своїх пацієнтів – щоб забезпечити належне лікування людям, які через низькі пенсії та зарплати економлять на здоров’ї. Радо допомагаю. Тим більше, в часи, коли значні фінансові ресурси наших лікарень спрямовані на боротьбу з коронавірусом», – зазначив народний депутат України Борис Приходько.

Нагадаємо, що у рамках програми «Здорова громада» за останні півроку народний депутат передав у медустанови трьох районів свого округу вже кілька партій медикаментів, про які просили лікарі, а також засоби захисту для медиків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button