Суспільство

Кого охороняє муніципальна поліція на сесії міської ради?

Участь у 16 сесії Чернігівської міської ради беруть і представники новоствореної муніципальної поліції – хлопці, які ще вчора проходили відбір на посаду інспекторів-ревізорів підприємства. На сесію прийшли шестеро відібраних міліціянтів. Троє відсутні.

Учора усі дев’ять кандидатів успішно склали письмовий іспит. За словами заступника начальника КП «Муніципальна поліція» Юрія Вороб’я, хлопці сьогодні почали виконувати свої прямі обов’язки – у сесійній залі вони охороняють громадський порядок.

Перебіг сесії фільмує інспектор відділу кадрів КП «Муніципальна поліція» Світлана Дрозд. Нащо їй відео, жінка не сказала, більше того, не сказала журналістам ЧЕline і про результати вчорашнього іспиту. Це що, таємниця?

До речі, вчора ця особа перешкоджала нашим журналістам спілкуватися з одним із кандидатів, якого до іспиту не допустили.

Нагадаємо, що головними аспектами діяльності муніципальної поліції є: контроль за виконанням Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях Чернігова, забезпечення виконання законодавства в сфері екологічної безпеки, боротьба зі стихійною торгівлею, робота з профілактики правопорушень.

Ще статті по темі

Back to top button