Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Роман та Анастасія – історія про ліцейну романтику і влучний постріл Амура

Вашій увазі романтична історія знайомства чарівної пари – Романа Данильченка та Анастасії Горкавої.

Цю прекрасну історію надіслав Роман Данильченко на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина, організував інформаційний портал ЧЕline.

«Історія нашого знайомства може здатись на перший погляд звичайною, проте у неї є одна особливість — вона належить лише НАМ!! Все почалося в ліцеї. У кожного з нас було своє життя, свої симпатії. Тоді ми навіть не уявляли, що будемо єдиним цілим.

Я спілкувався з багатьма дівчатами , серед них була і моя Настуська, проте з одними я припиняв спілкування, з іншими починав, а Наська наче «примагнітилася» до мене. Її посмішка, карі очі та русяве волосся не давали мені спокою ні вдень, ні вночі.

Саме це змушувало мене кожен день з’являтися на парах тому, що я хотів все більше і більше насолоджуватись нею. Вона – особлива! У неї немає того пафосу, вона не гуляє до півночі, не ходить по нічних клубах і що особисто для мене було шоком – майже не користується косметикою. Проте вона і без цього здавалась мені бездоганною.

Згодом ми почали спілкуватися все частіше. Яке ж було здивування, коли ми дізналися, що слухаємо спільну музику, дивимося однакові фільми, подобається однаковий колір та навіть зовні схожі.

Кажуть, якщо дівчина почала говорити твоїми фразами, то вона вже твоя. Так ось Настюша стала моєю навіть і не помічаючи цього.

Весь свій вільний час ми проводили разом. Амур зробив свій влучний постріл у наші серця. Хоча ми того ще не помічали. Час невпинно летів і ось вже більше року як ми належимо одне одному.

На нашому шляху були перешкоди. Та навіть життя у різних містах не змогло стати на заваді нашим стосункам. Відстань навпаки навчила цінити кожну проведену разом хвилину. Неважливо скільки кілометрів нас розлучають – МИ ЗАВЖДИ ОДНЕ ЦІЛЕ.

Ми кохаємо одне одного так, як ніхто нікого не кохає»…

vwOHl6Fq8SI

Детально про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button