Суспільство

Кому з іноземців надають перевагу чернігівські наречені

Недарма ж серпень вважається мало не найпопулярнішим місцем у весільному календарі: у Міському палаці культури це готові підтвердити. В останній місяць літа за допомогою сервісу «Шлюб за добу» у МПК взяли шлюб 67 пар молодят, ще 63 подали документи на реєстрацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приміщення шлюбних церемоній ЗАГСу в Чернігові може переїхати

Загалом, як і у попередні періоди, найчастіше в Чернігові одружувалися жителі міста та області, а також кияни. Понад два десятки пар взяли шлюб із іноземними громадянами. Так, у серпні в Палаці поєднали долі громадяни понад десятка країн: Італії, Азербайджану, Польщі, Латвії, Німеччини, Білорусі, Великої Британії, Алжиру, Грузії, Казахстану та інших країн.

«Ми в Міському палаці культури раді відзначити, що кількість молодят тільки збільшується. Тож аби церемонії та підготовчий до них процес приносили задоволення і не створювали незручностей, маємо одне прохання до наших майбутніх подружжів. Перед подачею документів на обрану дату, будь ласка, уточнюйте наявність вільних місць для розпису. Бо кількість реєстрацій на день обмежена», – зазначає Ірина Должикова, директор КП «Міський палац культури».

Джерело: МПК

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button