Суспільство

Кондукторське свавілля: у Чернігові з тролейбуса викинули бабусю (Фото)

Чернігівка сьогодні опівдні стала свідком того, як на зупинці громадського транспорту біля 5-ї школи кондуктор викинула з 7-го тролейбусу пенсіонерку, про що написала величезний пост у соцмережі.

«Весь автобус побачив картину, як із задніх дверей тролейбуса кондуктор викидає візок з речами, ну, як водиться, всі вирішили, що якийсь п’яний чоловік дістає пасажирів, але… слідом за візком випадає старенька, немічна бабуся, падає спиною на асфальт, ноги на проїжджу частину, спина і голова на зупинці… і тут почався ступор», — пише авторка посту Ірина Андріяненко.

Зі слів свідків, бабусю викинули через те, що вона не змогла знайти своє пенсійне посвідчення.

Старенька після падіння скаржилася на біль у спині, і їй довелося викликати швидку.

2017-11-05_143610

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

12 коментарів

  1. А чего фото кондукторши не опубликовали?

  2. Вот так в новые «Барвинки» поставят трудиться старых хамов, а, главное, что ни директор ЧТУ, ни его помощники, ни, тем более, указанный выше кондуктор никогда в жизни не понесут ответственности за такое…

  3. До чего же мы докатились… грустно все это

  4. Добре шо ці недоумки з ЧТУ тролейбусом бабусю не переїхали

  5. Чернігівськи кондуктори страшенно люблять провіряти документи у пенсіонерів, а а ось у молодиків які заходять у тролейбус і крізь зуби кажуть: проезной…все гаразд. Кондуктор вірить.

    1. » это точно», бо молодик і в харю може наваляти і спокійно вийти на своїй зупинці, а бабуся поки до виходу дошкрябає так її і водій встигне наваляти, і кондуктор ,і бюрократ відморожений у вигляді ревізора.

  6. Нічого. у бабусі є діти. За дітей тролейбуса можна не хвилюватися. если їм шось пообривають. между ног начальника.

  7. КОГДА ВЫ УЖЕ ПОЙМЕТЕ ЧТО МЫ ЖИВЕМ В ОДНОМ ГОРОДЕ, ЧТО ЭТО МАМА ЛАРИСА, ОНА ТАКАЯ ЖЕ МАМА КАК ВАШЕГО ЛАВРЕНЮКА, НАБЕРУТ ДОЯРОВ, А У НИХ ПЛАН НАДОЕВ НАДО УЧИТЬ,

  8. ЕСЛИ БЫ ОН НА РОДИНУ ДОИЛ, СЕБЕ НА КАРМАН, ВАМ ВСЕ СКАЖУТ

  9. Есть свидетели, что она сама упала, а расписали картину будто вытолкали

Back to top button