Суспільство

Конкурс «Працюю на благо нашого краю» зібрав 7 заявок

Конкурс проектів серед депутатів «Нашого краю» з назвою «Працюю на благо нашого краю», який із лютого проводили в Носівській об’єднаній територіальній громаді, зібрав 7 заявок. Переможець отримає для реалізації проекту 50 тисяч гривень.

Як повідомив представник партії «Наш край» Юрій Музика, всі пропозиції депутатів підтримані місцевими жителями. Територіально п’ять проектів стосуються міста Носівка і два – селища Володькова Дівиця. Здебільшого йдеться про створення та впорядкування місць дозвілля і відпочинку.

Так, депутати разом із представниками громади пропонують створити парк відпочинку зі встановленням дитячого та спортивного майданчиків, виконати благоустрій центрального ринку, реконструювати хокейний майданчик відкритого типу в Носівці, зробити вуличне освітлення на одній із вулиць Володькової Дівиці та закласти сад у цьому селищі.

«Важливо, що ці ідеї запропонували люди, а отже, кожна з них має право на втілення, і ми не відкидаємо пошуку інших можливостей для їх реалізації», – зазначив Юрій Музика. Він додав, що конкурсна комісія визначить переможця конкурсу, який і отримає кошти на свій проект.

Як повідомлялося, ініціатором й організатором проведення конкурсу «Працюю на благо нашого краю» виступила Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край». Метою конкурсу є стимулювання активності депутатів від політичної сили задля ефективної роботи в сфері соціального, економічного та культурного розвитку Чернігівщини.

Обов’язкова умова – кожен із запропонованих проектів повинен здобути підтримку місцевих мешканців.

Для проведення першого конкурсу обрано Носівську громаду, де «Наш край» у місцевій раді представляють 16 депутатів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button