Суспільство

Ковані ворота у Львові. brama-market.lviv.ua дає відповіді на основні питання про кування

Ковані ворота: основні характеристики

Справжня знахідка для кожного — це ковані вироби, які не тільки зможуть стати головною прикрасою ділянки, а й також стануть надійним його захистом. Чим же популярний цей тип конструкцій і чому з кожним днем ​​його популярність тільки зростає? Компанія «БРАМА МАРКЕТ» пропонує дізнатися ціни на ковані брами за посиланням https://brama-market.lviv.ua/products/category/kovani-vorota

З чого можна виготовити ковані брами у Львові

В першу чергу, необхідно сказати пару слів про матеріал, з якого вони можуть виготовлятися. Так, найбільш популярним варіантом є сталь, а далі за списком йдуть такі матеріали, як залізо, профільований лист, а також поєднання металу з деревом або полікарбонатом. Останній варіант популярний тим, що зменшує навантаження на петлі і підвищує термін експлуатації полотна.

Також варто сказати про те, що виготовлення здійснюється в гарячому цеху безпосередньо нашими ковалями. Більш того, це ручна праця, яка не сприймає ніякого технологічного обладнання. Антикорозійні характеристики забезпечуються за рахунок процедури холодного цинкування. Ви можете замовити як суцільний тип полотна, так і прозорий, в залежності від ваших особистих побажань.

Художня ковка: що можна замовити

Крім воріт ми пропонуємо можливість замовити будь-який виріб. Ковані сходи можна купити зі знижкою разом з воротами. Дизайн може були ідентичним. Над зовнішнім виглядом працює наш художник. Ескізи кованих воріт можна обрати з каталогу, або придумати самому.

Не забувайте про те, що крім воріт, повинен бути інший спосіб потрапити на територію. Тому ми рекомендуємо замовити ковані хвіртки.

unnamed (7)

Відкатні або роспашні ворота: які вибрати?

При виборі типу  вам слід враховувати кілька факторів, серед яких особливо важливими є габарити ділянки.

Характеристика Відкатні Роспашні
Економія простору так ні
Можливість перекрити широкий отвір так так
Автоматика так так
Складність установки так ні
Комбінування з будь-яким матеріалом так так

 

Скільки коштують такі моделі

Ціна на вироби з металу залежить від розміру полотна, яке ви вибираєте.

Так, ковані в’їзні системи

3000х2000 мм — 1350 євро,

ковані ворота 4000х2000 мм — 1900 євро,

системи 5000х2000 мм — 2120 євро.

Ковані вироби Закарпаття коштують в залежності не тільки від розміру. Важливим фактором є складність і кількість деталей. Якщо ковані елементи будуть складними та тонкими, то вартість підвищується.

Дізнайтесь більше! 5 питань про художню ковку!

  1. Що таке патинування?

Це нанесення спеціального покриття, яке імітує на поверхні виробу певний колір. Ви можете вибрати патину з трьох можливих варіантів: срібний відтінок, золотий або зелений. Можете нанести на весь фасад, або окремо на певні його частини.

  1. Я можу бути впевнений, що через деякий час не з’явиться іржа?

Так, наші майстри в кузні обробляють полотно піскоструминним очищенням, яке спрямоване на боротьбу з причиною виникнення іржі.

  1. Які є варіанти декору?

Крім послуги патинування, ви можете надати нашим майстрам ескіз полотна, який ви хотіли б бачити, і вони зможуть втілити його в життя. Тут немає ніяких обмежень, будь-яка ідея, може бути відтворена на полотні. Також ви можете виконати полотно в будь-якому стилі — бароко, класицизм, мінімалізм, гранж, готика і т.д.

  1. Як я можу зменшити навантаження на з’єднуючі петлі?

Ви можете замовити полотно з металу і полікарбонату. В такому випадку, ваші ворота будуть мати меншу вагу, і зможуть прослужити в два рази довше.

  1. Яким чином ви захищаєте вироби від можливої ​​появи корозії?

Це відбувається в цеху методом холодного цинкування. Це покриття спеціальним складом, в якому зосереджено великий вміст цинку. Ним можуть бути покриті ковані огорожі і забори.

иииииииии

Де можна придбати вироби художньої ковки?

Купити ковані ворота, можна на сайті brama-market.lviv.ua. І там можна переглянути фото кованих брам.

Доставка відбувається по всій території України. Салони воріт можна відвідати у будь-якому місті. Компанія «БРАМА МАРКЕТ» Львів запрошує особисто обговорити всі деталі майбутніх воріт, переглянути каталоги або отримати консультацію нашого дизайнера.

ЗНИЖКА тільки цього літа! Гаражні ворота та вуличні з економією в 250 євро! Неймовірні ціни, на які необхідно встигнути!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button