Суспільство

Красну площу реконструюють

На виконкомі Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко натякнув про продовження своїх грандіозних планів реконструкції – пляжу, алей по проспекту Миру, скверу Богдана Хмельницького, також декларувались плани щодо Болдиних гір і нарешті була згадана центральна площа нашого міста.

«Буде реконструкція площі. І флагштоки по центру алеї – це нонсенс. Ці позиції будуть змінюватись. 100%», – заявив мер.

За словами мера, будуть зведені на нуль бетонні постаменти біля площі, до кінця року мають прибрати щонайменше половину величезного білборду біля театру. Також затісно буде на площі для електронного монітору.

Власників «Голд Фюче», про чиї інформаційні носії згадувалось, мер попросив не ображатись.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Молодці. Нарешті площа стане людською, а то соромно за місто.

  2. Все центр да центр. Согласен, нужно. Но … По кольцевой улице каждый день транзитом десятки иностранцев проезжает на своих авто. Они не заезжают в центр по разным причинам. Какое у них складывается впечатление о Чернигове ? Дорога разбитая, большая часть улицы не освещается из-за отсутствия фонарей, остановки еще при монголо-татарах ставили и этот список можно продолжать.

  3. конечно с окраинами плохо в Чернигове. хотя бы что то делали — фонари, дороги, тротуары. не все в центре живут. а что с площадью не так ? разве, что брущатку переложить. я с семьей редко тут бываю, как и многие.

Back to top button