Суспільство

Куліч полетів в Арабські Емірати

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч полетів у відрядження до Об’єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляє тижневик Вісник.

Очільник області полетів до міста Дубай з метою ознайомлення із виробничими потужностями і особливостями організації «NAFFCO» та обговорення реалізації спільного проекту на території Чернігівської області (будівництва заводу із виробництва протипожежного устаткування).

У повідомлення також йдеться, що разом з Валерієм Кулічем до Еміратів полетів директор управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш та ще кілька людей.

Чернігівські ЗМІ повідомляли про те, що кілька днів тому до Об’єднаних Арабських Еміратів також полетів чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. правильно делают, привезут пару контрактов, это хорошо!!! и плюс что то новое для нашего устаревшего мировозрения что то новенькое привезут. так держать!!! всё будет хорошо!!!

  2. ще корисно для нашого устаревшого мировозрения зїздити — на Мальдівські і Сейшельські острови, для нашого Придеснянського краю буде дуже корисний досвід територій, що мають справу з водою

Back to top button