Суспільство

Кумедні випадки зі шкільного життя чернігівців

Для кожної людини школа – це найбільш незабутній життєвий етап, у який після закінчення багатьох років хочеться ще раз поринути з головою, щоб знову відчути смак дитинства, випробувати період дорослішання і становлення особистості, побачити улюблених вчителів, згадати смішні історії про школу, що відбувалися з однокласниками і тобою.

ЧЕline провів опитування в Мережі – і користувачі Facebook поділилися своїми кумедними історіями.

роговаСвітла Рогова поділилася такою історією:

«Мій однокласник, коли вийшов до дошки розказувати про твір «Тарас Бульба», сказав крилату фразу: Чим я тебе породив, тим я тебе і вб’ю».

фесикОксана Фесик:

«В 11 класі вчителька вирішила перевірити знання українського алфавіту. Весело слухати було. Особливо, коли Ё, П, Р, С, Т розказували».

Дмитро Тігранов: «Я якось на уроці російської літератури замість вірша розказав пісню, яку у дворі хлопці під гітару співали, і сказав, що то вірш Лермонтова) До речі, отримав 12 балів за це. А коли треба було написати твір на тему «Яку книгу я прочитав за літо» написав увесь сюжет гри «Фолаут2», у яку грав усе літо. Ну, ще головою скло розбив у школі, але то було не дуже кумедно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старші класи, їдальня та 3D-принтер: першовересневі перетворення «Мудрангеликів»

бутенкоНаталія Бутенко:

«Вчителька першого класу цілий урок присвятила Конституції України. І на завершення викликала хлопчика і спитала: як називається головний документ нашої країни. Хлопчик відповів: ПРОСТИТУЦІЯ».

Тетяна Романенко пише, що навчалася у 19-й ЗОШ, то в них не було кумедних випадків.

ліплянськаТаким самим не дуже позитивним досвідом поділилася і Олена Ліплянська.

Вона розповіла, що в класі були всі як вороги. Тому згадує шкільні роки – і мурашки по шкірі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button