Суспільство

Льодовиковий період в оселях, дорожня халтура та фейкова чума: інформдайджет за 17 жовтня

Мер Чернігова пообіцяв розібратись у ситуації із забудовою Березового гаю.

Чернігівських медійників розважив помічник нардепа Максима Микитася. Підбірка фотожаб на «прес-конференцію».

Чернігівський автозавод став переможцем тендера на закупівлю тролейбусів для ЧТУ. Місцевий завод має виготовити 10 рогатиків.

Журналісти ЧEline дізнались, що містяни не вірять у швидке закінчення війни на Донбасі.

Сьогодні, 17 жовтня, поховали Василя Шевчука. Відомого письменника, краєзнавця, ініціатора створення пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, ветерана Другої світової війни.

У Чернігові з 24 жовтня по 1 листопада включно через ремонтні роботи буде цілодобово перекрито рух автомобільного транспорту на ділянці від вул. Котляревського до вул. Героїв Чорнобиля. А з 2 листопада по 7 листопада включно заборонять проїзд на перехресті вул. Героїв Чорнобиля і вул. Льотна.

На Чернігівщині не вистачає робочої сили. Зокрема, бракує водіїв, трактористів, токарів, слюсарів, електрогазозварників, електромонтерів, а також продавців, кухарів, швачок.

У Ніжині «льодовиковий період»: в оселях досі немає тепла. У садочку «Колосок», що у Ріпках, досі не увімкнули опалення. Дітлахи ходять по садочку у верхньому одязі та чобітках.

Грип наближається, а вакцини немає. Коли буде – невідомо.

Селяни Редьківки з переляку перед африканською чумою повирізали свиней. Ветеринари запевняють – спалаху АЧС немає. Свині отруїлись неякісними кормами.

На Чернігівщині мисливець випадково застрелив товариша.

На Чернігівщині погано поремонтували автошляхи. Дорожники жаліються на підрядників. Зазначимо, що ямковий ремонт чернігівських доріг коштує 250-350 гривень за метр.

Ще статті по темі

Back to top button