Суспільство

Люди з великими серцями, небезпечна дорога та домашній арсенал зброї: основні новини Чернігова та області

Пенсіонер у Чернігові напав на тролейбус.

У соцмережах виклали моторошне відео з реєстатора. Водій, що насмерть збив жінку на пішохідному переході навіть не загальмував. Ніяких видимих  перешкод у нього не було.

Заступник міського голови Ольга Хоніч прийняла Соломонове рішення стосовно Святого Миколая та Діда Мороза на Новий рік.

Чернігівський боєць зі змішаних бойових мистецтв Олександр Барабаш битиметься за пояс чемпіона світу за версією профі-ліги WWFC.

Протягом року в області під колесами автомобіля загинули 122 особи, ще майже вісім сотень пішоходів травмовано. А на автошляхах Чернігівщини за одинадцять місяців уже сталося шістсот вісімдесят дорожньо-транспортних пригод, повідомляють в обласному управлінні превентивної діяльності.

Знайшли крайнього: у Коропському дитсадку хочуть звільнити директора.

На Чернігівщині селянин зберігав удома гранату й набої.

З 3 по 8 грудня представники партії «Батьківщина» надали виборчим дільницям заяви громадян про голосуванням на дому. От тільки у партійців не вистачило розуму і вони  схалтурили, виготовивши  заяви машинописним текстом стандартного зразку однакового змісту. Подробиці у статті.

У садочку Чернігова №69 спалах ротавірусної інфекції виник через недотримання гігієни.

Будьте обачні: шахраї знову використовують накладки на банкомати.

У Ніжині двоє учасників Революції гідності обурені виходом у світ книги спогадів під назвою «Волонтери» накладом у 200 примірників. Справа в тому, що в книзі трапляється безліч орфографічних і граматичних помилок, перекручених фактів і висловів.

Чи може мер Носівки Пугач зробити громаду успішною? Детальніше у сюжеті.

У кого найбільше шансів на перемогу в об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини? (Соцопитування)

Про сердечність цих людей можна писати книги і знімати фільми, а їх благодійні справи заслуговують на велику повагу. Деталі у сюжеті.

Ще статті по темі

Back to top button