Суспільство

Менська ОТГ не підготувалася до Дня соборності (Фото)

Аби в День соборності України покласти квіти до Обеліску Слави, що височіє в центрі Мени, учасники пам’ятної церемонії – голова райдержадміністрації Валерій Щукін, голова районної ради Олександр Мисник, працівники апарату райради та РДА, активісти, військовослужбовці та учасники АТО – мусили йти Алеєю Героїв через снігові замети. Снігу намело по коліна, а прибрати заздалегідь у цій зоні громада чомусь не змогла. До речі, останні два дні опадів у вигляді снігу в Мені не було.

Щоправда, під час покладання квітів до Алеї врешті прийшли прибиральники. Снігові замети вони розгрібали лопатами, та до початку пам’ятної церемонії не встигли повністю розчистити доріжку. Тож сьогодні меняни насилу добиралися до пам’ятних знаків, аби вклонитися Героям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичний спосіб прибирання снігу по-корюківськи

Очільника громади Геннадія Примакова на покладанні квітів не було. Участі в заходах, присвячених Дню соборності України, він не брав.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Дебилоиды. Сами должны были взять в руки лопаты и почистить, если не могут организовать работу других

    1. А если в громаде работает комунслужба?не она ли должна убирать? Неища наши налоги она существует? Не за нашр налоги примаов разьел харю и пузо?

  2. Примаков молодец для громады многое сделал

  3. челайн только обгадить человека способен

  4. Примаков сделал? Да нихера он не сделал. Ни мером ни головой ОТГ. Набрал себе в штати людей умом тупее себя ибо тупым показаться на фоне остальных не гоже голове.

  5. а еще любовниц набрал полмиськой рады. вся Мена недавно гудела, такой секс-скандал был, когда жена примакова узнала. что он крутит шуры-муры с девкой молодой, у той свадьба на носу была, а она таскалась с мером.

Back to top button