Суспільство

«Мертве управління»: як журналісти в Країну знань телефонували – сезон 2-й (Відео)

Минулого тижня журналісти ЧЕline намагалися взяти телефонний коментар в управлінні освіти Чернігівської міської ради стосовно можливого скорочення вчителів обласного центру. Але «телефонні мандри» завели нас у глухий кут. Склалося враження, що освітяни живуть в іншій галактиці і додзвонитися туди нереально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Влада чинить як князьок із своїми холопами», – чернігівські вчителі про втрату надбавки (Відео)

Новий робочий тиждень ми розпочали з повторного штурмування неприступної фортеці управління освіти.

Ні, дива не сталося. Як кажуть, мертві бджоли не гудуть…

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Пішли ви всі до бісової матері з своїми незручними питаннями!

  2. Я ще може порадити в Управління захисту прав споживачів подзвонити. Там теж як у танку глухо.

  3. Мабуть в чергових закордонних відрядженнях по «обмену опытом» тиждень працюємо-два за кордоном

  4. а в управление съездить не пробовали ? а то как то глупо все выглядит

  5. Сповідь чернігівського вчителя!
    Дуже хочеться висловити свою думку, але в наше управління зараз краще не ходити: туди прийшли репресіїї 90-тих років. Працюю в освіті вже майже 30 років, але такого не було ні в радянські часи, нів 90-ті, ні вчаси становлення нашої держави. Коли їдешь в транспорті здається, що ми — вчителі просто мільйонери…. Але не хочеться нікому побажати так працювати як сучасні вчителі. Про яку нову українську школу може йти мова, якщо методи управління в освіті зараз ближче до сталінських репресій…. Здається, що якщо б могли дати автомати начальнику управління Білогурі, начальнику кадрів Горній та, нажаль, і іншим управлінцям, то вони розстріляли б не думаючи…. Коли директора школи Горна О.В, доводить до передінсультного стану…. Яким чином? А просто…. Запрошує в кабінет і з погрозами пропонує написати заяву…. Коли таким же чином викликають вихователя ГПД….
    Коли роздули штати в методичному кабінеті, а серед методистів — тільки 2-3 професіонали!
    Я в своїй школі зробила своїми силами (шукаючи благодійну допомогу) зробила кабінет, а вже сьогодні мені припинили його оплату…. Для кого будує фонтани та парки Атрошенко? З мого попереднього випуску в Чернігові залишилося 2 дитини….А серед сьогоднішніх одинадцятикласників 25% вступають у навчальні заклади за кордоном…..
    Молодь не бачить майбутнього в нашому місті, а Україні.
    І головне питання: яким чином можно викладати англійську мову, а тим паче інформатику у 32 учнів одночасно без поділу на групи….
    А тепер інформація для мешканців міста: ПІДВИЩЕННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ВЧИТЕЛІВ НЕМАЄ! З 1 ВЕРЕСНЯ БУДЕ СКОРОЧЕННЯ: ЯК ПОВІДОМИВ ДИРЕКТОР ШКОЛИ _ ТРЕБА СКОРОТИТИ 25 СТАВОК! І МОЛОДІ ВЧИТЕЛІ БУДУТЬ ОТРИМУВАТИ МЕНШЕ ТЕХНІЧКИ!
    ВЧОРА АТРОШЕНКО ЗІБРАВ СВОЇХ ХОЛОПІВ (ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ) І ВОНИ МОВЧКИ НА ВСЕ ПОГОДИЛИСЯ!
    ГАНЬБА!

Back to top button