Суспільство

Мир із Росією: Атрошенко розповів, що мав на увазі

На одній із ранкових нарад у Чернігівській міській раді мер Владислав Атрошенко заявив про необхідність налагодження стосунків із Росією.

Але через різку критику чернігівців та шквал обурення в соціальних мережах Владислав Атрошенко вирішив дещо відкоригувати свої висловлювання і внести певну ясність у сенс тих слів. Сьогодні, 13 серпня, міський голова на нараді в мерії заявив, що насправді місяць тому не озвучував жодних сепаратистських закликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Чернігова закликав до миру з Росією

«Міський голова є трошечки лідером громади і люди мають знати, що у нього в голові. З приводу Росії. Мої заяви місяць назад не стосувалися сепаратизму. Я не мав на увазі примирення з Росією шляхом втрати України чи втрати Донецької та Луганської областей. Мої слова в жодному разі не були сепаратистськими. Хто назве мене сепаратистом, нехай у нього вавки на язику повиростають. Але відносини з Росією треба налагоджувати. Чернігів економічно від війни страждає. І я не бачу нічого поганого в тому, щоб почати стосунки з того, щоб Росії щось продавати», – зазначив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button