Суспільство

Міська рада понюхає і «спробує на зуб» чернігівські дороги

У Чернігові відсьогодні інспектуватимуть дороги міста. На розширеній ранковій нараді у міськраді міський голова Владислав Атрошенко дав доручення управлінню ЖКГ перевірити стан дорожнього покриття і буквально порахувати всі ямки з метою їх подальшої ліквідації.

«До п’ятниці цю роботу ми закінчимо – дороги проінспектуємо», – запевнив начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Атроніада під мікроскопом»: вся правда про досягнення мера

Як зазначив міський голова, продовжуючи розмову, дороги в місті необхідно завжди робити якісно.

«У нас є варіанти: або розмазати асфальт тонким шаром і цього вистачить на рік, або ремонтувати шляхи невеликими частинами, проте з дотриманням технології і вимог. Ота дорога за 100 млн, яка непокоїть деяких активістів… Під час ремонту всі служби, зокрема і правоохоронці, нюхатимуть її і пробуватимуть на зуб», – пообіцяв Владислав Атрошенко.

Як відомо, на капітальний ремонт ділянки дороги проспекту Миру (від мосту р. Десна до Катерининської церкви) міська рада витратить 108 мільйонів гривень. Мова йде про ділянку довжиною 3,2 кілометри.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Але чернігівські фірми, які не тямлять геть нічого в дорожному будівництві, до підряду не допускати — досить! В ідеалі — запросити білорусів — дешевше буде.

  2. За деньги которые наш «заслуженный» Мер планирует в этом году потратить на социально бесполезные ремонты и улучшения можно: за 108 лимонов — купить 20 новых троллейбусов. За 23 лимона на 900-метровый кусочек дороги до пляжа — еще четыре, за 17 мультиков, которые Мер планируют «зарыть» на «золотом» пляже — ещё три. Итого 27 новых троллейбусов за год. Потребность ЧТУ, озвученная недавно — 54 штуки. Вопрос Меру:Что социально значимее? Ворос жителям города: Громада Чернигова год обойдется без выше перечисленных дорог и суперпляжа?

Back to top button